Het werk van dr. Moen bij Bergman Clinics

Behandeling van van sport- en overbelastingsklachten

Bij Bergman Clinics doet dr. Moen een aantal dagen per week poli. Hij ziet daar verschillende soorten mensen variërend van topsporters, naar breedtesporters naar mensen die niet sporten met een klacht bij bewegen.

Hij specialiseert zich in de niet-operatieve behandeling van slijtageklachten, is gepromoveerd op onderbeensklachten (shin splints) en heeft extra expertise op het gebied van pees- en spierklachten.

Samenwerking

Dr Moen werkt nauw samen met alle specialisten binnen Bergman Clinics, vandaar dat, indien gewenst, overleg nodig is met orthopedisch chirurgen, neurologen, neurochirurgen of plastisch chirurgen dit snel te regelen is.

Mocht een klacht heel moeilijk te duiden zijn dan bestaat er 1x per week een multidisciplinair overleg waar de mogelijkheid bestaat deze klacht uitgebreid te bespreken met alle specialisten.

Coördinator wetenschappelijk onderzoek

Naast het werk op de poli is dr Moen bij Bergman Clinics (divisie Bewegingszorg) ook coördinator van al het wetenschappelijk onderzoek wat zich binnen de kliniek afspeelt. Zelf bedenkt en start hij ook diverse onderzoeken, bijvoorbeeld om een potentiële nieuw soort behandeling op een veilige en doeltreffende manier te bestuderen en beschikbaar te maken voor een grote groep mensen.

Deel deze pagina